Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Vergaderruimte inrichting

De inrichting van uw vergaderruimte kan de sfeer in zo’n vertrek maken of breken. Een rommelige vergaderruimte zonder aandacht voor ergonomie kan een organisatie veel geld kosten. Met haar uitgebreide assortiment kantoor- en projectrichting laat Blok-Interrek zien u graag zien dat de inrichting van uw vergaderruimte veel slimmer, ergonomischer en voordeliger kan!

Denk verder dan stoelen en tafels
Bij Blok-Interrek weten we dat een verzameling stoelen en tafels nog geen vergaderruimte maakt. Een vakkundige inrichting voorziet ook in de juiste presentatiematerialen, en ondersteunt optimaal op facilitair gebied. Dankzij jaren en jaren ervaring in kantoorinrichting weet Blok-Interrek precies wat een vergaderruimte nodig heeft qua inrichting. Van passende stoelen en tafels, tot accessoires die precies de juiste sfeer brengen voor een vruchtbare vergadering.

Tijdelijke vergaderruimte inrichten?
Wilt u een tijdelijke vergaderruimte inrichten? Bijvoorbeeld voor een tijdelijke locatie, of om capaciteitsproblemen op uw huidige locatie op te vangen? Dan heeft Blok-Interrek ook een groot assortiment kantoormeubelen te huur voor u. Met onze complete collectie stoelen, tafels en kasten zet u in een handomdraai een tijdelijke vergaderruimte neer. Tegen geringe kosten!

Hulp bij de inrichting van uw vergaderruimte
Ons team specialisten staat voor u klaar als u vrijblijvend advies wenst over de optimale inrichting van uw vergaderruimte. Ze luisteren naar uw wensen en kunnen voor elk budget een slimme opstelling bedenken.

Bel ons op 010 437 88 00 voor het maken van een vrijblijvende afspraak, of kom eens langs in onze showroom in Rotterdam. De medewerkers daar geven u graag een rondleiding langs al onze inrichting voor vergaderruimtes!