Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Vergaderzaal inrichting

Een vergaderzaal moet een overzichtelijke, complete werkplek bieden waar u en uw collega’s belangrijke beslissingen kunnen nemen. De inrichting van een vergaderzaal moet daar uiteraard op aansluiten. Het moet een aantal basisfunctionaliteiten bieden, zoals goede stoelen en tafels, maar ook de juiste sfeer zetten voor een productief overleg. Bij Blok-Interrek zijn we specialist in de inrichting van vergaderzalen voor verschillende sectoren.

Verschillende bedrijven, verschillende wensen
Elk bedrijf stelt zo zijn eigen eisen aan zijn vergaderzaal. Geeft u regelmatig presentaties in uw vergaderingen? Duren uw vergaderingen een kwartier, of juist hele dagdelen? Vergadert u met zijn tweeën, of met een team van 20 mensen? Het zijn allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden in de inrichting van uw vergaderzaal.

Inrichting voor de complete vergaderzaal
Naast kwalitatieve stoelen en tafels die rekening houden met de laatste ARBO-eisen en ergonomische richtlijnen, hebben we bij Blok-Interrek werkelijk alles om uw vergaderzaal tot de optimale werkplek te maken. Denk eens aan presentatiematerialen, maar ook aan kantooraccessoires die de aankleding van uw vergaderruimte compleet maken. Bij Blok-Interrek richt u eenvoudig uw complete vergaderzaal in. Aan alles is gedacht!

Advies over vergaderzaal inrichting?
Hebt u vragen over onze mogelijkheden voor de inrichting van uw vergaderzaal, of kunt u wel wat advies gebruiken? Bij Blok-Interrek staat er altijd een enthousiast team verkoopmedewerkers voor u klaar met slimme oplossingen en tips voor uw vergaderruimte.

Contacteer ons telefonisch op 010 437 88 00, vraag online een voorstel aan of kom langs in onze showroom in Rotterdam. U vindt ons op Giessenweg 67-73, direct aan de A20 bij Rotterdam!