Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Wachtkamer inrichting

Bij Blok-Interrek vindt u de mooiste meubelen voor de inrichting van uw wachtkamer. Creëer een gezellige ruimte, waar uw gasten zich direct op hun gemak zullen voelen. Naast mooie wachtkamerstoelen heeft Blok-Interrek ook loungestoelen waarmee u mensen kunt ontvangen in een ontspannen loungesfeer. Denk ook eens aan folderstandaards waarin u uw gasten wat te lezen aan kunt bieden terwijl ze wachten. Bij Blok-Interrek vindt u werkelijk alles voor een complete wachtkamer!

Een wachtkamer voor elke branche
Bent u op zoek naar een zakelijke uitstraling voor uw wachtkamer? Of juist een ontspannen, rustige atmosfeer, waar mensen graag wat langer wachten? Het is slim om de inrichting van uw wachtkamer aan te passen aan te branche waar u in werkt. De specialisten van Blok-Interrek hebben al vele wachtkamers ingericht, voor diverse bedrijven in verschillende branches. U kunt daarbij denken aan:

  • wachtkamer huisarts of tandarts
  • wachtkamer voor zakelijke klanten
  • wachtkamer voor sollicitanten


Blok-Interrek denkt met u mee
De medewerkers van Blok-Interrek zijn ervaren en kundig in het inrichten van alle denkbare ruimtes binnen een bedrijf. Ze denken graag met u mee over de optimale oplossing voor uw wachtkamer, binnen uw budget en passend binnen de ruimte die u ervoor in gedachten had.

Bestel de brochure online...
Bent u benieuwd geworden naar het assortiment van Blok-Interrek? Bestel onze brochure gratis online en ontdek alle mogelijkheden voor de inrichting van uw wachtkamer. Op onze website kunt u ook direct een offerte aanvragen.

... of kom langs in onze showroom!
Inspiratie opdoen voor de inrichting van uw wachtkamer? U kunt ook eens een kijkje komen nemen in onze prachtige showroom in Rotterdam. Onze medewerkers heten u graag welkom aan de Giessenweg 67-73, direct aan de A20. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 07:30 t/m 16:30 uur.